Thursday, July 28, 2011

Sepet Story_Perigi Cari Timba


hallooo allooo....

salam semuanyer!!!

angin sepoi2 bahasa ...cahaya bulan semakin pudar... guruh2 mula berkumandang... menandakan kedatangan hujan yang akan bakal melimpahi permukaan bumi...

tudia... beginning dia tak tahan ngat aih... hahahah!!!!
so apa g.. tidoq malam perghhh masyuk ja.. layan..
ehh nanti2... jangan tidor lagi.. nak story mory lu.. heeeh
semalam leha layan muvee 321 cinta.. best la gak cita tu.. ermm 2 bintang ja....
cita dia kalau nak tau tengok la sendiri.. huahuahua


leha saja2 ja tengok semalam sebab boring ngatt.. nak tidor pun awal g.. so layan muvee la..
bila leha tengok cita nih.. leha rasa cita nih macam double meaning pulak kat leha..
sebab cita dia nih 32 nisbah 1.. maksud dia 32 tu gurl yang 1 tu boy..ertinya kaum perempuan lebih ramai berbanding dengan kaum lelaki so peratus kaum perempuan untuk menjadi andartu adalah tinggi....

urmmm so cita dia nih dia berkisahkan sorang gurl yang tomboy nak pikat boy sebabnya tak nak jadi andartu.. so ada 1 babak nih yang menyentuh sedikit ati leha rasa cam kena batang hidung sendiri pun ada....perigi cari timba.. sepatutnya timba cari perigi kan..
urmmmmm leha rasa la kan... leha la tu... huhuhu

tapi bagi leha.. leha tak adalah desperate sangat cam cita tu.. hahaha
well leha serah ja pada jodoh rite..
perigi cari timba.. yup kadang2 leha fikir jugak keadaan leha sekarang nih memang macam tu pun actually.. always thinking for someone n keep a little bit hope for him reply my question.. urmmmm sampai kan sekarang nih
tak terjawab lagi persoalan leha.....

that is.. isnt he luv me misz me n like me...
i always waiting to hear that..

ooohhh i really miss him....huuuuuuuu

tak kisah la perigi cari timba ka timba cari perigi ka.. bila kita rasa sayang or rindukan seseorang tu tak salah kan kalau kita luahkan... sekurang-kurang kita rasa lega rite...
bila ada someone yang boleh caring kita luving kita n risaukan kita best kan....
huhuhu
perlukah leha yang mulakan dulu.. or wat diam ja wat tak tau camtu.... ermmm compius larh..

arghhhh tak kisah la pa2 pun.. hehe yang penting dia call leha.. lau tak kiranya dia bukan lah dengan leha rite.. heeeeh
so to my frenz.. even kita ada suka kan someone.. try lah cari kekuatan untuk meluahkan
segala isi hati or isi perut sekalipun...
sekurang-kurang 1 hari nanti kita
tak menyesal coz
kita dah luahkan apa yang kita rasa... luah pun biaq lah sesopan-sopan yer... tatasusila itu penting coz kita kena ingat kita nih gurl k... hahahah
n lastly kita tawakal ja dengan jawapan apa sekalipun....
maybe hepy or maybe hurt we must accept that...
dengan hati terbuka k...
apa2 yang jadi sekalipun ada hikmah disebaliknya...
aminnn....

yeeaaayyy esok i cuti k... to my beloved frenz..
lin n amy keja elok2 k.. haha
esok.. hari i nak beradu pulok... haha

p/s: malam nih kan tweet2 ngan gugun.. my fverite frenz.. hehehe lapor2 jom makan nasi ayam...
nyum3... hahaha
:p
he's the only one who is r really2 like wif my entry.... n i thanks to allah that give me someone from smwhere i dont know.. very far n too far..he very kind.. low profile.. humble maybe la.. haha very funny.. really i hepy close wif him.. ermmm jangan suka2 sangat errr...
gugun punya pasal lah nih.. terlepas dah nak tengok muvee korea....
adussss yaa ampun.. rosak program i..
huuh
heeeeeeh
dear i will alwys smile.. same wif u k.. even that one smile keep a thousand secrete hepy o sadness..we must always be...

live well
learn plenty
lough often
luv much....


nite u ollz....peeepsss!!











2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...