Friday, September 2, 2011

salam aidilfitri 2011

assalamualaikum...

haiii semua apa kabor.. moga2 sihat walafiat semua nya.. belum terlambat lagi kan..heeeh

Dalam gurau adat kata..dalam bicara terkasar bahasa..dalam tindakan terguris rasa..dalam hidup tak lepas dari dosa..

pada petang 4 syawal ini leha ingin menyusun jari 10 memohon ampun n maaf kepada rakan2 dan kepada sesiapa saja yang mengenali diri ini.. sekiranya ada salah n silap.. Ampun maaf dipinta..semoga terhapus segala dosa..sesungguhnya sebagai seorang manusia leha sendiri tidak terlepas dari melakukan dosa..

selamat hari raya aidilfitri kepada semua rakan2 blogers..sory jugak coz terlalu busy sampai tak sempat nak update blog annoying leha nih..

ha amacam raya best tak?? leha?

wooaa best doh.. bling2....heeeh

di saat kita gembira ada juga terselit duka…well sama la ngan leha kesihatan leha sedikit terganggu.. silent.. yup tak da sora leha tahun nih..dari syawal pertama hingga lah syawal ke-4..sora tak berubah pun.. dok rockers jugak huhuhu

sob sob.. well apa2 pun syukur ke hadrat ilahi… ketupat, kuih raya, nasi ayam masak merah, bihun sup siam,laksa, semua leha bedal jugak.. tak kira janji kenyang.. haha Cuma leha pantang ais jerrr.. ye la sebab sora leha rock sangat jadi terpaksa lah berpantang..

hari nih Alhamdulillah boleh cakap sikit dah.. n semua orang pun dah faham dah.. hehee lawak kan.. Cuma sora tak kembali kepada asal lagi.. takpe2 sabar2.. ^_^

bab makan 1 hal.. bab g beraya pulak 1 hal.. punya lah best beraya dengan kawan2.. sampaikan leha dah terlepas show family candict.. huhuk sedih ngattt pic family tahun nih pic leha tak da.. alaaaaaa padahal leha lah orang yang paling exited sangat nak snap pic family..

ermmmm dugaan.. takpe lah..

okeh takpe before leha upload pic family

layan dulu pic raya leha taun nih.. layan…….. heeeh jangan jeles purple doh.. haha


syawal pertama


my lil sis ika n aisya



gorjes of ika..

at rumah untie..





lepas bihun sup nasi masak merah pulak... nyum2


at my home..


dan lagi snap.. hehe




syawal ke-2





cik yunk n cik linda..my BFF



ayu house..at jitra



my BFF cik bitbit n cik aimie..

my Bf upsss bukan la BFF mr.hazwan


anak sape ntah.. suke sungguh kat leha.. hahahah


alaa tak suke pulak... huk hihih

pic family tak siap lagi.. heeeh

pic sepet.. heh dia dah tak bagi pic dia dah pun so pic sepet tak da la.. haha

kalau ada pun tak mahu arr leha bubuh lam nih.. hahahaha

p/s: lapar laksa jom makan laksa... heeeh

c u guys next entry.. daaaaaaaaa


4 comments:

Nur'alia Nazihah bt Mahadzir said...

amboi aih SYAFIQAH SENAWI.!
gorgeous aih...
*kak LEHAH comei :)

arkuchik_solehah said...

alia thanks dear... hehe

eusaida_eda said...

miss kalian .. :) omey2 aiihh ampa nie :D

arkuchik_solehah said...

cik tq sgt2.. cik lagiiii comey.. heeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...