Thursday, August 25, 2011

Sepet Story_Kerana Gembira Aku Menangis


selingan : nama dia aiman.. ntah la anak sape encem sangat ::


Assalamualaikum.. hye peeps..
Wednesday.. memang tak dak mood betul la.. huhu ntah lah.. idea nak update entry betul2 hilang.. banyak sangat benda yang jadi baru-baru nih.. huhuk
wel toksah dok skema sangat.. hepy pun hepy lah.. sedih pun sedih la kan.. jadi, jadi dah kan.. well kena redha n terima rite.. okeh start dengan sepet story dulu lahhh hek.. syukur alhamdulillah.. baju melayu n kemeja dah selamat sampai kepada tuan dia.. hihi ^_^ suka sokmo leha.. werk : P

*Leha hantar guna pos laju.. dijamin sampai esok!!! sempoii trademark dia.. tapi barang leha sampai 4 hari kemudian.. urrmmm tapi takpe cam mana pun tetap sampai gak kan.. syukur2.. aminn

ermm leha nih kecut perut dah.. pi mana la barang leha tuh yer.. risau sampai tak boleh duduk diam langsung.. sampai la sepet gitau leha baju dah sampai dah.. hehe syok tak sangga(sangat2) leha.. haha ^0^
sebenarnya kan.. lepas ja leha pos baju tuh.. hati leha tak tenang langsung.. dok fikir lahh sepet suka ke tak baju tu.. ishh kalau dia tak suka cam na… ala… 4 ari leha asyik dok fikir ayat tu ja… naik cemuih dah ayat tuh.. yang paling sedih sekali si lin ngan amy lah jadi mangsa leha.. hahaha asyik2 dok Tanya diorang ja.. diorang kata leha nih angau teruk dah kat sepet.. ye ker.. alah biasa2 ja pun.. huk

dup dap dup dap.. tudia jantung leha bunyi.. tak tahan ngattt!! haha leha jadi seram sejuk ja.. sepet cakap dekat leha an dalam fon petang tadi baju dah sampai dah pon.. tapi pakcik dekat ofis dia dah bukak dah sebab nya sepet balik kampung, tau tak pakcik tu cakap apa?? tak tau kan.. :D pakcik tu cakap nih baju pengantin dah sampai.. hati leha kembang kempis ja time tuh.. diam terus.. hahaha lawak ngatt

so pakcik dekat ofis dia lah yang tengok dulu.. aishhhh pokcik nih, bagi lah pengantin tu dulu yang bukaknya dulu betul tak.. : D perkara yang ditunggu-tungu..bila lah sepet nak tengok baju tuh.. tak sabar nak dengar reaksi sepet.. serius doh kecut perut sejuk kaki tangan.. first time uhh jadi gitu.. ishhh..... tut tut..tut tut bunyi fon leha lah.. sepet antar meseg “ leha so nice” ya allah best nya leha.. senyum sampai ke telinga….heeeh ^_^ tak tahu lah nak cakap apa.. sepet suka baju tuh dia kata comel.. ohh biasa lah.. well tengok lar sape yang kasi an.. orang yang kasi tuh pun comel gak kan.. haha werk pasan 
dahh… ok leha admit leha jadi angau dah sebab sepet suka baju tuh.. leha pun senyum sampai tak berenti.. bawak motor nak g keja pun tak abih g senyum.. gelak sorang-sorang lak tuh.. renyih macam kerang busuk daa!! haha serius leha hepy sangat.. thanks Allah coz dia hepy dengan pemberian leha yang tak seberapa.. J

Benda kalau dah nak jadi tak boleh nak elak.. apa lagi redah je lah an.. sampai ja leha dekat parking motor nak masuk keja, leha terserempak dengan supervisor leha pulak dah.. Miss ooii “ ha lewat lagi.. nih kamu mai sini sat” leha “ dak aihh saya bukan leeewww…” tak dan nak abih dia potong line leha dah..Miss ooii “ ha nih kenapa pakai seluar warna koko nih.. kan dah habaq tak boleh pakai warna nih.. ishhh” leha “bukan.. saya sebenarnya..” dia potong lagi.. miss ooii “ ha jangan nak habaq seluar basah lagi hujan la.. apa la..” leha “ saya memang suka pakai seluaq warna nih pun..” hehek pastu renyih wat gigi penuh.. terus jalan lajuuu jerr.. hahah tak leh blahh kan.. buruk benor perangai leha kan.. hahak ada leha kesah!!!!! :D

*at that time leha forget something* tuuut

start ja jam pukul 11 pm semua staf lajuu jerr jalan nak p punchcard.. haha mau nak balik semua awal…. laju sokmo..leha lar tuh.. terkedek-kedek lari.. tak nak beratur lama-lama.. time tuhh leha seluk dalam poket seluar..seluk dalam poket beg pulak.. pastu ulang balik 2 3 4 kali.. ishh mana kunci motor nih.. suka sangat dok sembunyi.. ha hati dok tak sedap dah.. ishh p mana nih.. nih nak bebai nih..

gulp!!!! “tertelan air liur” tudia kunci tak dak.. hilang p mana pulak dah ish tak kan repeat again kot.. yup kunci leha tertinggal dekat motor..
“tepi-tepi..mintak lalu sikit.. lin aku tunggu dekat motor.. apa g pecut 100 meter lah leha.. kunci motor leha tertinggal dekat sit motor.. wawawawa motor aku!!! fuhhhh lega motor ada.. lahh p mana kunci nih.. huk hilang lagi..

sebenarnya 2 hari sebelum tuh leha dah tertinggal kunci dah pun.. tapi nasib leha baik.. pakcik security yang amik.. Alhamdulillah huhhh
ari nih leha wat lagi.. dasyat sangat kot.. baru ja selang dua hari.. ishh careless sangat kan leha nih.. serius nitis jugak la air mata nih.. mutiara jernih.. cewah… heeh ntah la leha pun pelik nape leha boleh jadi camnih.. urmm maybe penat kerja kan.. "ermm ayat nak pujuk hati.."

hahahaahaha “lin, amy n staf cmart yang lain gelak sampai nak pecah perut kot..sebabnya pakcik yang sama amik kunci leha.. huk.. malu leha merah muka.. tak sanggup leha nak tahan malu.. serius doh orang ramai dok tengok leha.. wawawawa malu.. pokcik tu kata kat leha.. “ ais cool block 1 esok” leha “ ala.. duit tak dak dah…” hahaha upah dia lah.. urmm takpa lah.. thanks to pokcik sebab amik kunci leha kan.. thanks so much.. lau tak motor leha tak kelih(tak Nampak) bayang dah.. hahaha ntah apa-apa leha nih kan.. dah tuh kena marah dengan amy n lin pulak.. alaaaa…… malassss cam nihhhhh…

hehe cita-cita dalam bulan posa nih macam2.. haha sepet memang boleh buat leha jadi crazy lah lau cam nih kan.. hihihi that means lot of luv rite.. hihi biorlah ke leha.. :p
that all tonite… gudnite dear..
p/s : bintang story tak sempat nak update.. will be rite back.. okeh
dok terbayang sepet test2 baju melayu.. urmm mesti encem kan.. senyum agiii
hahaha :P


:: my luvly aiman ::


5 comments:

miya said...

cuai ngat hai...

aimilabetty said...

sepet3!! dari pg smpai mlm...mau xtinggai kunci tuh...ANGAU TEROK!!

arkuchik_solehah said...

werk... haha

miya said...

ish2..bahaya ang ni mai ak nk bawak pi berubat sana...

nisha.puzi said...

nice entry, leha.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...