Sunday, August 14, 2011

sepet story_i luv u by najwa latif




Salam semua...^_^

malam nih susah benar nak dapat ilham nak update bintang story n sepet story...
keletihan yang teramat sangat.. hehe biasa la jumaat, sabtu n ahad leha 
kena keja dan lebih tepat lagi paksa rela keja sampai malam.. so otak leha macam dah beku.. 
yela beku sebab dok layan customer saja dari pagi 
sampai malam.. 

huhuhu macam2 kerenah manusia nih sebenarnya....
ditambah pulak bulan posa kan.. tempat keja leha tadi kan.. 
penuh dengan manusia saja..
ya allah letih nya nak layan... perangai tu pulak masyaallah...
ermm toksah dok kata lah... haaaiiiiii 
ermm memang menspoilkan mood leha saja...
well nama pun keja kan.. so senyum... ^_^

kena sabar kan kan... bulan posa lak nih.. insyaallah berkat kesabaran itu.. 
ada hikmah disebaliknya betul tak.. hihihi
tapi takpe.. bila balik umah ja kan... sebelum tido kan.. sepet akan call leha..
hehek.. he always call me... before he sleep.... ala... sukenyerrr ^_^
hahaha
okeh.. sebelum say gudnite.. leha nak tujukan lagu nih untuk sepet... n untuk u olls jugak..
selamat mendengar... 
^_^




LIRIK LAGU I LOVE YOU by NAJWALATIF

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I'm sorry but i love you,
I'm sorry if i miss you,
Even if i can't have you ,
You know i'll always be there for you,



Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I'm sorry but i love you,
I'm sorry if imiss you,
Even if i can't have you,
You know i'll always be there for you.
I'm sorry but i love you.....

p/s: raye dah nak dekat... huurrrraaayy!!!!!!
nak beli baju raya bling2... heheheh

2 comments:

azroy said...

makcik baju raya ada lagi x.hehe
mek follow blog aku blk tau..:P

arkuchik_solehah said...

ala.... macam na ang tau blog aku.. adus.. shhhhh jangan dok sebar lak.. hahaha ok dear.. no hal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...